17/6/16

Το ξεκίνημα της αλλαγής

Καλημέρα μάγοι της σπείρας,
Έχει περάσει σχεδόν χρόνος από την τελευταία φορά που τα είπαμε και όπως μπορείτε να δείτε το κρύο και η παγωνιά γεμίζουν το ξεχασμένο αυτό μέρος. Φαίνεται το ξόρκι "παγώματος" έχει κάνει καλά τη δουλειά του, ευτυχώς προνόησα και ήρθα ντυμένος με μερικά χειμωνιάτικα ρούχα που είχα στο ντουλάπι του κοιτώνα μου. Με απόλυτη ηρεμία, όρεξη και (α-α-α-ατσού!) θάρρος βρίσκομαι εδώ σήμερα να σας πω πως αυτές τις ημέρες δυνατοί μάγοι της σπείρας μας θα με βοηθήσουν να σπάσουμε τα ξόρκια που έγιναν πέρσι.
Για να μην αρρωστήσει κάποιος, (ΑΤΣΟΥ!) πρέπει να κατασκηνώσω και να βρω τα απαραίτητα αντιδραστήρια και μαγικά ξόρκια που θα χρησιμοποιηθούν. (Α-Ατσού!!!) Όχι ότι με επηρεάζει το "κρύο αεράκι" αλλά έχω ξεχάσει αρκετά από αυτό εδώ το μέρος. Εντωμεταξύ, κάπου σε αυτό το συρτάρι είχα κρατήσει μερικά γλυκά και σαντουιτσάκια, ούτε τα υλικά για τη ζεστή μου σοκολάτα μπορώ να βρω. Ελπίζω να μην μου έκανε η Νάταλι και η Εμμανουέλα κάποια φάρσα πριν παγώσουμε το τόπο... 
Όσο λοιπόν θα (ατσού!!) ψάχνω τα υλικά για το ζεστό μου ρόφημα παρακαλώ φέρτε μου μια κουβέρτα... (ΑΤΣΟΥ!!) και μια θερμοφόρα!
Καλή συνέχεια,
ΑΑΤΣΟΥ!!

1 σχόλιο: