21/6/16

Η καταστροφή

Καλησπέρα,
Όπως μπορείτε να δείτε Τα μυστικά της μαγείας καταστράφηκαν...
Χθες το απόγευμα όπως σας είχα πει, οι μάγοι είχαν έρθει για να ξεκινήσουμε την διαδικασία της αντιμαγείας. Ευτυχώς είχαμε βάλει παντού μέσα στην κατοικία προστατευτικά ξόρκια και μαγικούς ρούνους. Αυτά τα μάγια μας προστάτεψαν από τις επιθετικές διαθέσεις των ανέμων και του χιονιού.
Όλη αυτή η προετοιμασία δεν ήταν αρκετή παρόλα αυτά... Η Εμμανουέλα και η Νάταλι προλάβανε να σηκώσουν ένα απόρθητο προστατευτικό ξόρκι που απώθησε με επιτυχία ό,τι έπεφτε στο κεφάλι μας. Αυτό από μόνο του όμως δεν ήταν αρκετό... Λόγο της υπερβολικής ποσότητας συσσωρευμένου χιονιού θαφτήκαμε ζωντανοί. Οι μάγοι τότε είχαν τελειώσει με τον διαλογισμό τους και σηκώθηκαν για να ξεκινήσουν το ξόρκι που θα μας έβγαζε από αυτήν τη κατάσταση. Τους έδωσα τα ραβδιά τους και με το άκουσμα ενός δυνατού κρότου ελευθερωθήκαμε από τον παγωμένο αυτό τάφο.
Προς μεγάλη μας έκπληξη η ανατίναξη αυτή ήταν τόσο δυνατή που κατέστρεψε τα θεμέλια των μυστικών της μαγείας. Όχι ότι δεν είχε ήδη καταστραφεί το μισό σπίτι... τέλος πάντων.
Ας επιστρέψουμε τώρα στο αποτέλεσμα όλων αυτών... Τα μυστικά της μαγείας καταστράφηκαν! Τα εργαλεία μας, οι σημειώσεις μας, οι μανδύες μας, το φωτογραφικό μας υλικό, το φαΐ μας! Όλα καταστράφηκαν! Ως ομάδα έχουμε αποδεχτεί την κατάσταση, όχι, οτι μπορούσαμε να κάνουμε και αλλιώς βέβαια. Ανησυχούμε παρόλα αυτά πολύ για εσάς... Θέλω να πω, πως δεν είμαστε αρκετά σίγουροι αν έχετε την υπομονή να περιμένετε την αναστήλωση των μυστικών της μαγείας.
Το μόνο σίγουρο είναι πως θα προσπαθήσουμε να είμαστε όσο το δυνατόν γρηγορότεροι,
Καλό σας βράδυ.


2 σχόλια:

  1. Οχ... Μίλσηες πάρα πολύ συμβολικά σε αυτήν την ανάρτηση :Ρ Μπορείς να μας δώσεις περαιτέρω εξηγήσεις για το τι συνέβη;;; Από κει και πέρα τι να πω;; Καλό χτίσιμο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Απλός φτιάχνουμε τώρα το μέρος όπως μπορείς να δεις... ωραία δεν είναι;

      Διαγραφή