20/6/16

Οι παρενέργειες

Καλησπέρα μάγοι, βρίσκομαι εδώ και αρκετή ώρα στο σπίτι των μυστικών της μαγείας μαζί με την Νάταλι την Εμμανουέλα και τους τρεις μάγους που προθυμοποιήθηκαν να βοηθήσουν.
Προηγουμένως καταφέραμε να ετοιμάσουμε και να καθαρίσουμε πνευματικά το πεδίο. Χωρίς πολλές καθυστερήσεις είχαμε γεμίσει τον χώρο με προστατευτικά ξόρκια, για κάθε ενδεχόμενο. Αυτή τη στιγμή οι τρεις μάγοι διαλογίζονται και προσπαθούν να καταστρέψουν την πηγή της παγωμένης μαγείας. Οι ίδιοι δεν θέλουν να μας ανησυχήσουν, μπορώ να καταλάβω όμως πως τελικά δεν θα ξεμπερδέψουμε από αυτήν την ιστορία τόσο γρήγορα. Ο πάγος και το κρύο κυβερνούν ακόμα το μέρος όπως πρώτα, οι μάγοι φαίνονται κουρασμένοι... Πραγματικά δεν μπορώ να πιστέψω σε τι μπελά μας έφερε ένα απλό ξόρκι ακινητοποίησης! Μπορεί ο χρόνος να έχει δυναμώσει τα μάγια, αλλά έλα τώρα, η κατάσταση είναι τραγική! 
Άουτς! τι συμβαίνει; Πως;! ο μαγικός κρύσταλλος ράγισε;! 
'Ξαφνικά, παγωμένοι άνεμοι φυσούσαν με μανία τον χώρο, το σπίτι όλο έτρεμε και ο πάγος που κάλυπτε όλη την κατοικία ράγιζε όλο και περισσότερο. Οι μάγοι συνέχιζαν τον διαλογισμό τους, έπρεπε να μείνουν στις θέσεις τους ατάραχοι. Η Νάταλι, Η Εμμανουέλα και ο Κόουλ προσπαθούσαν να σταματήσουν τους ανέμους και τα κομμάτια πάγου που έπεφταν. Όσο περνούσε η ώρα τόσο δυσκολότερα γίνονταν τα πράγματα. Οι άνεμοι γίνονται όλο και δυνατότεροι, η ποσότητα του πάγου που έπεφτε όλο και μεγάλωνε... 
Το κτίριο καταρρέει...'


2 σχόλια:

  1. Τι;;; Δηλαδη θα κλεισει τελειως η σελιδα; θα γκρεμιστει; τι θα γινει;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Υπάρχει και συνέχεια... http://tamystikathsmageias.blogspot.gr/2016/06/blog-post_27.html
      Όχι, θα συνεχίσουμε κανονικά από την αρχή μιας και στράβωσαν λίγο τα πράγματα...

      Διαγραφή