4/7/16

Οι στόχοι της εβδομάδας (3)

Με απόλυτη επιτυχία καταφέραμε την εβδομάδα που μας πέρασε να ολοκληρώσουμε όλους μας τους στόχους. Αναρτήσαμε δηλαδή τα πέντε μας άρθρα, υπήρξε καθημερινή ανανέωση των νέων της ημέρας, ολοκληρώσαμε την καρτέλα fansites, έτοιμη η αρχική μας σελίδα και ναι, περάσαμε καλά!
Μια νέα εβδομάδα όμως ήρθε και πρέπει να διατηρήσουμε την χαρά και το κουράγιο μας με σκοπό να πετύχουμε τους νέους μας στόχους!
1) Ολοκλήρωση του event "οι χαμένες σελίδες"
Έχουμε ήδη ξεκινήσει την διαδικασία, απλός επειδή το event απαιτεί φωτογραφικό υλικό που δεν υπήρχε εξαρχής και κείμενο που για να γραφεί απαιτεί μεγάλη προσοχή και αναζήτηση δεν καταφέραμε να το ολοκληρώσουμε.
2) Δημιουργία 8 άρθρων (6/8)
Ο αριθμός δεν μας τρομάζει, εξάλλου ήδη από το event θα έχουμε γράψει 6 ολόκληρα άρθρα.
3) Κρυφά άρθρα
Σίγουρα οι διακοπές "μυρίζουν" καλοκαίρι, η όλη διαδικασία όμως δεν ωφελεί τα μυστικά της μαγείας. Θα φροντίσουμε λοιπόν να ξεκινήσουμε τη συγγραφή κρυφών άρθρων προς εσάς. Όταν ξεκινήσουμε τις διακοπές μας, θα μας είναι δύσκολο να ασχοληθούμε με τα μυστικά της μαγείας. Έτσι θα προγραμματίσουμε με την βοήθεια της μαγείας πότε  τα κρυφά άρθρα θα δημοσιευθούν.
4) Ολοκλήρωση της βασικής δομής του about us
Σίγουρα το event είναι εξίσου σημαντικό, δεν μπορούμε όμως να δώσουμε όλη μας τη προσοχή εκεί. Πρέπει να ασχοληθούμε και με θέματα των μυστικών της μαγείας. Ένα κύριο θέμα είναι και το about us, πρέπει να προχωρήσουμε!
5) Have fun!
Μπορεί να έχουμε μια φορτωμένη εβδομάδα, αυτό όμως δεν σημαίνει ότι αδυνατούμε να πετύχουμε τους στόχους μας, θα τα καταφέρουμε και θα πούμε και ένα ωραίο τραγουδάκι!
Καλή μας μέρα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου