2/7/16

About me (Νάταλι)

Καλησπέρα μάγοι και μάγισσες! Σήμερα το πρωί ξεφύλλιζα ένα μαγικό βιβλίο, στο γραφείο μου, στα μυστικά της μαγείας και μου ήρθε μια καταπληκτική ιδέα! Με γνωρίζετε μέσα από τα άρθρα μου, γιατί λοιπόν να μην γνωριστούμε καλύτερα;
Όλα ξεκίνησαν όταν πρωτοείδα το wizard101 σε μια διαφήμιση,  εκείνη την στιγμή βαθιά μέσα μου, ήξερα ότι έπρεπε να το εξερευνήσω. Έκανα αρκετές φορές το τεστ επιλογής σχολής του Μέρλ Αμβροσίου, όμως πάντα μου έβγαινε το ίδιο αποτέλεσμα, η σχολή ζωής. Τυχαίο; Δεν νομίζω! Μέσα από τις πολλές και δύσκολες αποστολές για την προστασία της σπείρας, επισκέφθηκα πολλά μέρη και είδα μαγευτικά τοπία που με έκαναν… πώς αλλιώς να το θέσω; Με μάγεψαν! Και όχι μόνο τα τοπία αλλά και οι μάγοι που γνώρισα εκεί, έκαναν αυτή την περιπέτεια για την προστασία της σπείρας που συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, συναρπαστική. Αυτή ήταν η  ιστορία μου, όμως νομίζω ότι πρέπει να μιλήσω και για εμένα λίγο!  
Η πρώτη μου τηλεμεταφορά στην Μαγούπολη ήταν κάπου στο 2013, δεν συνηθίζω να μένω για πολύ καιρό σε κάποιον κόσμο την σπείρας, όμως η Μαγούπολη είχε κάτι ξεχωριστό, ένα οικείο κλίμα, σαν ένα ζεστό σπιτικό. Πέρα από αυτό, εξειδικεύομαι στην μαγεία ζωής, ειδικά στο κομμάτι της θεραπείας. Μου αρέσουν οι μάχες μαζί με φίλους και οι νέες περιπέτειες. Λατρεύω τα κατοικίδια, αν και δεν έχω βρει ακόμη το ιδανικό για εμένα! Όταν δεν έχω μέλος μου αρέσει να ασχολούμαι με κηπουρική, κατοικίδια και διακόσμηση.  
Πέρα από αυτά, οι προσωπικοί μου στόχοι στα μυστικά της μαγείας είναι να ενημερώνω την κοινότητα και φυσικά, να περνάμε όλοι καλά σαν μια παρέα. Είτε είμαστε εντός παιχνιδιού, είτε εκτός, προσωπικά πιστεύω ότι παντού υπάρχει λίγη… Mαγεία.

1 σχόλιο:

  1. Μικρή Μαγισσούλα της Σπείρας, χάρηκα που σε γνώρισα και περιμένω με ανυπομονησία, νέα άρθρα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή