2/7/16

Οι χαμένες σελίδες

Ανησυχητικά νέα έχουν πλημμυρίσει όλη την Μαγούπολη για το μέλλον της σπείρας.
Ο σύλλογος αναγνωστών της Μαγούπολης Carpe Diem έπεσε υπό την  επήρεια της δυνατής μαγείας του απαγορευμένου βιβλίου των χαμένων σελιδών.
Μιας και κανείς δεν γνώριζε κάτι για αυτό το βιβλίο, πήραμε το θάρρος να ρωτήσουμε τον βιβλιοθηκάριο μας, τον Χάρολντ Άργκλστον μήπως και μάθουμε κάτι που θα ωφελούσε την κατάσταση. Ο ίδιος εκείνη την στιγμή ήταν αρκετά ανήσυχος, επαναλάμβανε συνέχεια πως μαγεύτηκαν οι μάγοι του συλλόγου και το μεγάλο λάθος του βοηθού του. Πέραν αυτών ο Χάρολντ δεν μπορούσε να μας πει κάτι περισσότερο, έτσι κατευθυνθήκαμε στον Μπορίς Τόλσταφ μήπως και μας ξεδιαλύνει την κατάσταση.
Ο Μπορίς από την άλλη ήταν αρκετά φοβισμένος, πέρασε λίγος χρόνος μέχρι να βρει το θάρρος να μας εξομολογηθεί ότι δεν είχε αρχειοθετήσει το καταραμένο βιβλίο στο απαγορευμένο τμήμα της βιβλιοθήκης. Αυτό το λάθος όχι μόνο μάγεψε τους έξι μάγους που αργότερα χάθηκαν αλλά απέσπασε από το βιβλίο έξι σελίδες: Την σελίδα αστραπής, πάγου, ζωής, πυρός, θανάτου και μύθου. Σύμφωνα με τις φωναχτές παρατηρήσεις του Χάρολντ φαίνεται πως το βιβλίο αντέδρασε στη μαγεία του συλλόγου. Μια εύστοχη παρατήρηση αν σκεφτεί κανείς πως η Ερνέστα Μαυροθύελλη ήταν καταστροφής, η Τέιλορ Μπρασκοκέφαλη προστάτης, ο Κάρσον Νεραϊδοκλέφτης θεραπευτής, ο Μπένι Μεσημεροτράγουδος πυρομάντης, ο Ντέκλαν Δρακοσκόνης νεκρομάντης και η Κουένια Παραμυθού επικαλέστρια.
Μετά από λίγο ψάξιμο μάθαμε πως κάθε σελίδα έχει καταλάβει συγκεκριμένα μαγικά πλάσματα των κόσμων της Μαγούπολης, της Κροκοτόπιας, του Μούσου, της Σελεστίας, του Άβαλον και της Αζτέκας.  Σκοπός μας είναι να εξολοθρεύσουμε αυτά τα "τέρατα" ώστε να συλλέξουμε την μαγική σελίδα που τα μάγεψε. Έτσι θα μπορέσουμε με την δύναμη της σελίδας να μπούμε σε μια μαγική πύλη και να σώσουμε τον κάθε μάγο του συλλόγου ξεχωριστά.
Σίγουρα η όλη περιπέτεια θα δυσκολέψει αρκετούς, οι τελευταίες όμως πληροφορίες ίσως σου ανεβάσουν το ηθικό. Όπως μπορείς να δεις δεν μιλήσαμε ακόμα για τις ανταμοιβές! Αν φέρεις την τύχη με το μέρος σου και φυσικά έχεις το προαπαιτούμενο επίπεδο εμπειρίας μπορείς να κερδίσεις αρκετά ωραία καλούδια που μόνο με κορώνες θα μπορούσες να αποκτήσεις. Μερικά από αυτά είναι το θρυλικό μόνιμο μεταφορικό κοκαλόδρακος, το σπάνιο κατοικίδιο θαλάσσιος δράκος, διάφορα αντικείμενα εξοπλισμού και ποιος ξέρει τι ακόμα.
Τέλος, πριν ξεκινήσεις την μεγάλη αυτή περιπέτεια μην ξεχάσεις να κατατάξεις το επίπεδο σου στις παρακάτω κατηγορίες. Έτσι θα ξέρεις που πρέπει να επιμείνεις για τα "μεγάλα δώρα" και φυσικά να βοηθηθείς αν έχεις χαθεί ή δεν ξέρεις τι ακριβώς να κάνεις.

Θυμήσου πως όλες οι αποστολές μπορούν να γίνουν ανεξάρτητα από το επίπεδο σου.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου