28/7/16

Σατανικά Μπιζέλια Μάγματος

Ο σύντομος χρόνος που χρειάζονται για να φτάσουν στον τελικό θερισμό, το μεσαίο τους μέγεθος και φυσικά η σχετικά καλή πιθανότητα θερισμού των καλύτερων μέγα σνακ, είναι αρκετά στοιχεία για να πάρουν τα Σατανικά μπιζέλια μάγματος την πρώτη θέση σε αυτήν εδώ την κατάταξη.
1.  Σατανικά Μπιζέλια Μάγματος
Βαθμός κηπουρικής 4-Βαθμός Πρόκλησης 7- Βαθμός Ανταμοιβών 7, 
Χρειάζεται μέτριου μεγέθους χώμα.
Από πού μπορώ να τα πάρω;
Τα Σατανικά Μπιζέλια Μάγματος είναι ένα φυτό το οποίο μπορείς να αγοράσεις από το κατάστημα ή να το κερδίσεις ως δώρο μάχης από κάποιον αρχηγό, ή από τέρατα στον κόσμο γεμάτο από κάστρα των Βασιλιάδων, όμως να μην ξεχνάμε τους ισχυρούς δράκους, οι αιώνιοι αντίπαλοι των Ιπποτών! Το Άβαλον! Επίσης, μπορείς να τα κερδίσεις από δύο πακετάκια στο κατάστημα, το Keeper's Lore Pack και το Wyvern's Hoard Pack
Αν οι μάχες δεν είναι το φόρτε σου και λατρεύεις το ψάρεμα μπορείς να <<ψαρέψεις>> αυτό το φυτό από Σεντούκια στο Κάστρο Σκοτεινόβαλτου!
Τι ανάγκες έχει; Ελκύει παράσιτα;
Τα Σατανικά Μπιζέλια Μάγματος εμφανίζουν τις εξής ανάγκες:
Εργάτρια Μέλισσα, Σόλο Φλάουτο, Ομίχλη
Εάν έχεις φυτεμένη μια ομάδα φυτών, μπορείτε να χρησιμοποιήσεις τα ομαδικά Ξόρκια Κηπουρικής, για να εξοικονομήσεις πολύτιμη ενέργεια.
Αρκετά φυτά όπως και αυτό μπορεί να πιάσει παράσιτα, το συγκεκριμένο προσελκύει παράσιτα πρώτου και δεύτερου βαθμού οπότε θα πρέπει να κατέχεις τα παρακάτω ξόρκια κηπουρικής:
Κεραυνός Ζουζουνιών (Βαθμού 1) Ορμητικοί Άνεμοι (Βαθμού 2)
Επίσης, εάν το φυτό σου προσελκύει συχνά παράσιτα, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα ανάλογα ξόρκια φυτών, που προστατεύουν τα φυτά από τα ενοχλητικά αυτά ζουζούνια για 48, ή και 96 ώρες! Ανάλογα ποιο ξόρκι θα επιλέξεις να χρησιμοποιήσεις.
Υπάρχει τρόπος να μεγαλώσει πιο γρήγορα; Ή να επιβραδυνθεί η ανάπτυξη του;
Φυσικά! Κάθε φυτό έχει τις δικές του προτιμήσεις, που μπορεί να είναι άλλα φυτά αντικείμενα, και φυσικά το ξωτικό! Όμως καλύτερα να τα πάρουμε από την αρχή.
Το ξωτικό είναι μια προτίμηση που μπορεί να εμφανιστεί σε μερικά φυτά απο μόνη της, ή εάν την καλέσεις εσύ με κόστος 25 ενέργειας που θα διαρκέσει για 48 ώρες.
Τα Σατανικά Μπιζέλια Μάγματος όμως έχουν κι άλλες προτιμήσεις. Ας τις δούμε μια-μια.
Ο Γνώμος Τροπικού Κήπου, Το τύμπανο Τζέμπε,  Η Φάρμα, Ο Βοτανικός Κήπος, Το Βομβομανίταρο, Το Φλογισμένο Βομβομανίταρο και το Καλάθι με Αυγά. Το καλάθι με αυγά μπορείς να το κατασκευάσεις παίρνοντας την συνταγή από τον Τόραλντ Οδηγό με 6.200 χρυσό.
Κάθε φυτό βέβαια έχει και τις αντιπάθειες του. Το συγκεκριμένο έχει τα Βρομερόχορτα τα οποία παρατήρησα είναι αντιπάθειες σε πολλά φυτά και μάγους! Εάν τα πάρετε ως δώρο μάχης μην τα αφήσετε στο σακίδιο σας...
Αυτές είναι οι πληροφορίες για τα Σατανικά Μπιζέλια Μάγματος και τα λέμε την επόμενη εβδομάδα, με ένα ακόμη φυτό για Μέγα Σνακς!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου