5/7/16

Η χαμένη σελίδα καταιγίδας

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του βιβλιοθηκάριου της Μαγούπολης, μια από τις έξι χαμένες σελίδες βρίσκεται εδώ στην Μαγούπολη. Για να μην χάνουμε λοιπόν τον χρόνο μας θα κατευθυνθούμε στο Ράβενγουντ, έξω από του κοιτώνες των μάγων με σκοπό να βρούμε τον Συμεών, έναν επιδέξιο πυρομάντη που φημίζεται για την παρατηρητικότητα του.
Πριν καλά καλά προλάβουμε να εξηγήσουμε στον Συμεών για τις χαμένες σελίδες και τον λόγο που τον ψάχναμε, ο ίδιος ξεκίνησε να μας εξηγεί για την περίεργη μαγική δραστηριότητα στην Λεωφόρο Τριτώνος.  Θυμάστε τις φωνακλούδες; σύμφωνα με τον Συμεών μαγεύτηκαν από την μαγική σελίδα της καταιγίδας και μεταλλάχτηκαν σε ουρλιαχτές ξορκιών. Σκοπός μας λοιπόν είναι να νικήσουμε ουρλιαχτές ξορκιών ώστε να μαζέψουμε όλα τα σκισμένα κομμάτια της χαμένης σελίδας. Αφού τα μαζέψουμε όλα, η μαγεία που κρύβεται σε κάθε κομμάτι θα τα κάνει να ενωθούν. Έτσι μετά από πολλές μάχες και την αρχή ενός δυνατού πονοκεφάλου. έχουμε επιτέλους στην κατοχή μας την χαμένη σελίδα της καταιγίδας.
  Οι περιπλανήσεις μας όμως δεν σταματούν εδώ, μήπως ξεχάσαμε την Ερνέστα Μαυροθύελλη; Αφού επιστρέψουμε λοιπόν την σελίδα στον Χάρολντ Άργκλστον ο καθηγητής ισορροπίας του Ράβενγουντ, Αρθούρος Γουέδερφσφιλντ γνωρίζει πως μπορούμε να σώσουμε την καταστροφέα του συλλόγου Carpe Diem. Για να ανακτήσουμε λοιπόν την ισορροπία πρέπει πρώτα να βρούμε  τον καθρέφτη Δρ. Ντι, ένα κειμήλιο ισορροπίας που ενεργοποιεί o καθηγητής όταν η μαγεία της καταραμένης σελίδας υποχωρήσει. Κατά την ενεργοποίηση του τηλεμεταφερόμαστε στον πύργο όπου βρίσκεται η Ερνέστα Μαυροθύελλη. Πρώτα όμως πρέπει να βρούμε που έχει τοποθετήθεί ο καθρέφτης... Νομίζω αυτός εδώ ο χάρτης μπορεί να μας φανερώσει αυτό το μικρό αλλά βασικότατο μυστικό.
Αφού λοιπόν νικήσουμε μερικές ουρλιαχτές ξορκιών στον πρώτο όροφο, έρχεται η ώρα της μεγάλης μάχης με το καταραμένο μέλος του συλλόγου. Όταν η Ερνέστα νικηθεί, κάθε μαγική επιρροή του βιβλίου χάνεται και μας απονέμεται το παράσημο  "Λόγια των γοερών ανέμων".
Επίσης το μεγάλο κυνήγι για την απόκτηση κορωνάτων αντικειμένων και εξοπλισμού για τους μάγους από το 1ο μέχρι και του 19ο επιπέδο βρίσκετε σε αυτήν εδώ την μάχη. Φροντίσε λοιπόν μην ξεχάσεις να φέρεις μαζί σου ξόρκια που θα μεγαλώσουν την υπομονή και την θέληση σου... θα τα χρειαστείς! 
Ναι, η πρώτη μας αποστολή ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία! Η περιπέτεια μας όμως δεν σταματά εδώ, πρέπει να ανακτήσουμε πέντε ακόμα χαμένες σελίδες πριν είναι πολύ αργά!
Θα τα καταφέρουμε άραγε;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου