2/9/16

Κόκκινα Σταφύλια της Οργής

Σε αυτήν τη κατάταξη βρήκαμε και κατατάξαμε τα τέσσερα φυτά που προσφέρουν χωρίς κάποια ιδιαίτερη δυσκολία φροντίδας αλλά και ποιοτικά μέγα σνακς για τα κατοικίδια μας.
Ας ξεκινήσουμε με το τέταρτο καλύτερης επιλογής φυτό... τα Κόκκινα σταφύλια της οργής!
4. Κόκκινα σταφύλια της οργής
Βαθμός Κηπουρικής 8 -Βαθμός Πρόκλησης 7 -Βαθμός Ανταμοιβών 7 Χρειάζεται μέτριο μεγέθους μαγεμένο χώμα.
Από που μπορώ να τα πάρω;
Τα Κόκκινα Σταφύλια της Οργής είναι μια από τις ανταμοιβές της αποστολής <<Wizard in the Mirror>>, όμως μπορείς να τα κερδίσεις από κάποιο πακέτο στο κατάστημα, ή εάν είσαι τυχερός, μπορείς να τα τύχεις από κάποιο Μαγικό Σεντούκι ψαρεύοντας στην Ακρόπολη. Επίσης, υπάρχουν πιθανότητες στον τελικό τους θερισμό, να δώσουν τον ίδιο σπόρο.
Ποιες είναι οι ανάγκες και μέχρι τι βαθμού παράσιτα μπορεί να έλξη;
Όπως και κάθε φυτό, έχει ανάγκες, και φυσικά ελκύει παράσιτα, πολλά παράσιτα…  Χρειάζεται μαγεία, μουσική, γονιμοποίηση (μέλισσες), ήλιο και νερό. Με λίγα λόγια έχει αρκετές απαιτήσεις για να έχει μια πλήρης ανάπτυξη.  Εφόσον είδαμε τις ανάγκες του, ας μιλήσουμε και για τα παράσιτα που ελκύει. Μπορεί να εμφανίσει παράσιτα από του πρώτου, ως του τέταρτου βαθμού. Μπορείς πάντα να τα διώξεις με τα Ξόρκια παρασίτων που έχεις μάθει από τους Κηπουρούς, οι οποίοι βρίσκονται σε διάφορους κόσμους της Σπείρας.
Ποιες είναι οι προτιμήσεις του και τι αντιπαθούν;
Το ξωτικό, το οποίο είναι προτίμηση σε σχεδόν όλα τα φυτά, Η Φάρμα ο Βοτανικός Κήπος , την Άστατη Πίκλα και την Βάση Όπλων.
Τα Κόκκινα Σταφύλια της Οργής, είναι ένα από τα λίγα φυτά που αντιπαθούν τους Γνώμους Τροπικού Κήπου. Αντιπαθούν επίσης και τα Βρομερόχορτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου