19/9/16

Στόχοι της εβδομάδας (14)

Η εβδομάδα που πέρασε δεν ήταν και από τις καλύτερες μας εβδομάδες για πολούς λόγους.
Το κύριο μας πρόβλημα, όσο περίεργο και αν σας φανεί ήταν τα γενέθλια του wizard101. Όχι, χάρηκα αρκετά για τα γενέθλια του κόσμου μας, απλός από δική μου απερισκεψία δεν έδωσα βάση στην γιορτή μιας και ναι... την είχα ξεχάσει τελείως. Κάπως έτσι δεν καταφέραμε να ολοκληρώσουμε τους στόχους της 13ης μας εβδομάδας μιας και έπρεπε να δώσουμε βάση σε κάτι "καινούργιο" για εμάς, την γιορτή του wizard101.
Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα σε μια σειρά και αφήστε με να σας δείξω τι θα δείτε στα μυστικά της μαγείας αυτή την εβδομάδα!
1) Νέα θέματα στην γιορτή του wizard101 (2016)
Τα θέματα που θα δημιουργηθούν είναι:
i) Πάρτι: όπου θα ανακοινωθούν τα αποτελέσματα των πάρτι που έγιναν στο παιχνίδι προς τιμή της γιορτής!
ii) Αλλαγές: To θέμα που θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Το περιεχόμενο του θέματος αυτού θα είναι οι αλλαγές που έφερε η γιορτή στο κατάστημα κορωνών.
iii) Απόψεις: Όπου βήμα-βήμα θα προσπαθήσουμε να γράψουμε ένα γενικό και αντικειμενικό άρθρο για τις απόψεις της γιορτής αλλά και τις απόψεις που σας ζήτησα στο άρθρο "εξαργύρωση κωδικού".
iv) Εικόνες: Όπου θα δημοσιευθούν όλες οι γιορτινές εικόνες που θα μας στείλετε μέσω της φόρμας μας.
Εννοείται θα δημιουργηθούν και οι απαραίτητες εικόνες που θα συνοδεύουν όλα αυτά τα άρθρα.
2) Συζήτηση για την επισημοποίηση των μυστικών της μαγείας.
Όχι, η Ntalia που είναι η ειδήμων του θέματος αυτού δεν μου έχει απαντήσει ακόμα στα μηνύματα που τις έχω στείλει, με αποτέλεσμα την προηγούμενη εβδομάδα να μην υπάρχει κάποια συζήτηση επί του θέματος. Έτσι αυτός ο στόχος βρίσκεται σε αναμονή και ναι, αξίζει να υπάρχει και αυτή την εβδομάδα.
3) Δημιουργία του θέματος "Κηπουρική"
Αυτή την εβδομάδα δεν φαντάζομαι να έχουμε τυχών "απρόοπτα" έτσι θα προσπαθήσουμε να δημιουργήσουμε επιτέλους την δραστηριότητα της κηπουρικής.
4) Have fun
Αρκετές αλλαγές και για αυτήν την εβδομάδα! Από την στιγμή λοιπόν που έχει δημιουργηθεί ένας ακίνδυνος τρόπος επικοινωνίες μεταξύ των μάγων που παρακολουθούν την σελίδα και εμού, δεν υπάρχει λόγος να πιέσω καταστάσεις για να δημιουργήσω άμεσα
το μέρος της ομάδας των μυστικών της μαγείας.
Μεν λίγο καθυστερημένα αλλά...
Καλή μας εβδομάδα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου