20/9/16

Κατάστημα κορωνών

Όπως σε κάθε γιορτή έτσι και αυτην τη φορά το κατάστημα κορωνών άλλαξε και περιμένει εσένα να αγοράσεις τα νέα του δελεαστικά "καλούδια".
Αν είσαι λοιπόν ένας από τους μάγους που τον βολεύουν οι αγορές σε τιμές χρυσού, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω αντικείμενα. Σίγουρα κάτι θα σου αρέσει!
Αντικείμενα κατοικίας:
1) Μπουφές πάρτι
Ένα μεγάλων διαστάσεων γιορτινό μπουφέ που κοστίζει 5.000 χρυσό ή 500 κορώνες. Το μεγάλο του μέγεθος και ο τρόπος που έχει διακοσμηθεί είναι υπερ-ικανοποιητικός για τις απαιτήσεις που μπορεί να έχεις από έναν μπουφέ στα γιορτινά σου πάρτι.
2) Γιορτινή καρέκλα
Η γιορτινή αυτή καρέκλα ξεχωρίζει από τα έντονα της χρώματα και τα μπαλόνια που έχει στην κεφαλή της. Εννοείται πως συνδυάζετε τέλεια με τον γιορτινό μπουφέ. Μόνο που θα χρειαστεί να αγοράσεις περισσότερες από μια καρέκλες για να γεμίσεις τυχών κενά... Η τιμή μιας γιορτινής καρέκλας είναι 3.500 χρυσός ή 350 κορώνες.
Σίγουρα οι τιμές των δύο αντικειμένων είναι χαμηλές, συνδυαστικά όμως η τελική τιμή θα τσούξει...
Εκτός από αυτά τα αντικείμενα, στο κατάστημα κορωνών δεν έχει προστεθεί κάτι που θα μπορούσες να αγοράσεις με χρυσό. Ας συνεχίσουμε λοιπόν με τα αντικείμενα που μπορείς να αγοράσεις με κορώνες.
Κατοικίδια:
3) Κόργκι πάρτι
Ένα από τα πιο χαριτωμένα σκυλάκια που φοράνε γιορτινό καπέλο. H ράτσα του άγνωστη, η τιμή του όμως γνωστή και είναι 4.500 κορώνες.
Πακέτα:
4) Γιορτινό πακέτο σνακ
Ένα πακέτο που όπως μπορείς να διαισθανθείς θα σου δώσει σνακ για το κατοικίδιο σου. Όπως τα περισσότερα πακέτα έτσι και αυτό ανά αγορά θα σου δίνει 7 σνακ. Το πακέτο κοστίζει 500 κορώνες και αν είσαι τολμηρός, η τύχη θα σου προσφέρει μέγα σνακς! Τι το καλύτερο;
Κατοικίες:
5) Κατοικίες από τα μαγικά πακέτα
Εντυπωσιακό φασματικό παλάτι, Πύργος χειμερινού ανέμου, Παλάτι του σουλτάνου, Ηλιοπαλάτι, Πυραμίδα χαμένου ορίζοντα. Τα έξι αυτά παλάτια κοστίζουν 22.500 κορώνες το καθένα. Μια σεβαστή τιμή, από την στιγμή που το κάθε παλάτι μπορεί να βρεθεί μόνο στα μαγικά πακέτα της κοινότητας μας.
6) Ποταμόσπιτο Ζούκλας
Η μικρή κατοικία ψαρέματος μπορεί να βρεθεί επίσης στο κατάστημα κορωνών στην τιμή των 5.000 κορωνών. Αν είσαι λοιπόν θαυμαστής του ψαρέματος, θα πρέπει να σκεφτείς την αγορά αυτής της κατοικίας διπλά.
Αυτές ήταν οι αλλαγές στο κατάστημα κορωνών, φρόντισε λοιπόν να κάνεις τις αγορές σου όσο το δυνατόν το γρηγορότερο μιας και η επόμενη αλλαγή του καταστήματος κορωνών θα πραγματοποιειθεί στο τέλος της γιορτής.
Χρόνια πολλά

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου