28/9/16

Η ομάδα των μυστικών της μαγείας

Σίγουρα, τα μυστικά της μαγείας είναι ένα αρκετά ωραίο, ενδιαφέρον και φιλικό μέρος για όλους τους μάγους της Μαγούπολης. Δεν ήρθες όμως μέχρι εδώ για να δεις τι υπάρχει εδώ γύρω, αλλά για να μάθεις ποιος δημιούργησε αλλά και ποιος συντηρεί τον κόσμο αυτόν.
Όπως ο Μερλ δημιούργησε την Μαγούπολη, έτσι και ο Κόουλ πριν μερικά χρόνια δημιούργησε Τα μυστικά της μαγείας. Το στάδιο της δημιουργίας συνεχίζει μέχρι και σήμερα, μέρα παρά μέρα όλο και περισσότερες πύλες εμφανίζονται, όλα και περισσότερα μυστικά φανερώνονται. Όσο δυνατός και αν είναι ένας μάγος, δεν μπορεί από μόνος του να κάνει αυτόν εδώ τον κόσμο καλύτερο. Έτσι πίσω από "τα μυστικά της μαγείας" κρύβεται μια μεγάλη ομάδα μάγων...
Αρχηγός αυτής της ομάδας είναι ο δημιουργός των μυστικών της μαγείας που λαμβάνει τις αρμοδιότητες ενός διαχειριστή. Ο Κόουλ λοιπόν με την σειρά του προσθέτει στην ομάδα άλλα δύο μέλη, την Νάταλι και την Εμμανουέλα δίνοντας στις μάγισσες "συγγραφικές ευθύνες". Τέλος, στην ομάδα των μυστικών της μαγείας ανήκουν και όσοι μάγοι κατάφεραν να βρουν αλλά και συνεχίζουν να επισκέπτονται αυτό εδώ το μέρος. Με λίγα λόγια ανήκεις και εσύ στην ομάδα μας έχοντας τα προνόμια μέλους.
Αφού δόθηκε η απαραίτητη έμφαση στην ομάδα των μυστικών της μαγείας, ας ανοίξουμε μερικές πύλες με θέματα που αφορούν αυτήν την ομάδα:
Τέλος, ο διαχειριστής και οι συγγραφείς των μυστικών της μαγείας έχουν το δικό τους μέρος σε αυτόν εδώ τον κόσμο. Αν θες λοιπόν να μάθεις περισσότερα για τον καθένα ξεχωριστά, είσαι ελεύθερος να χρησιμοποιήσεις τις παρακάτω μαγικές πύλες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου