16/9/16

Events

Η ησυχία και η ηρεμία δεν είναι και οι πιο ταιριαστές λέξεις να περιγράψει κάποιος τον μαγικό μας κόσμο, πόσο μάλλον ολόκληρη τη σπείρα.
Για ακόμη μια φορά ολόκληρη η σπείρα βρίσκεται σε μεγάλο κίνδυνο. Θυμάσαι τον σύλλογο αναγνωστών Carpe Diem και τον καθηγητή με τα μικροπροβληματάκια της χρονομηχανής του; Για κάποιον λόγο φαίνεται πως κανείς δεν έμαθε το λάθη του, μιας και τα παρελθοντικά προβλήματα που είχαμε με τις χαμένες σελίδες και το B.O.X event έρχονται και πάλι στο παρασκήνιο.
Συγκεκριμένα to event "Οι χαμένες σελίδες" θα έχει διάρκεια από τις 13/9 μέχρι τις 20/9. Ενώ το B.O.X event θα ξεκινήσει στις 20/9 και θα τελειώσει στις 27 του ίδιου μήνα. Αν είσαι και εσύ ένας από τους μάγους που δεν έχουν ασχοληθεί με τις αποστολές των παραπάνω event, μπορείς να ξεκινήσεις την πρώτη σου περιπέτεια μιλώντας στον Χάρολτ Άργκλεστονς, τον βιβλιοθηκάριο της Μαγούπολης. Ενώ για την δεύτερη σου αποστολή, θα πρέπει να ταξιδέψεις στην "Πλατεία Ρϊτζεντ", τον κομβό του κοντινού και πολιτισμένου κόσμου των σκυλιών... το Μάρλεϋμποουν!
Στην περίπτωση που έχεις ολοκληρώσει και τις δύο ομάδες αποστολών μην απελπίζεσαι, μπορείς να ξεκινήσεις κατευθείαν τις μάχες των μπουντρουμιών που σε ενδιαφέρουν για φαρμάρισμα. Αν πάλι είδες την δύναμη των πιθανοτήτων στο παρελθόν, αποκτώντας τα θρυλικά αντικείμενα που ήθελες μανιωδώς να αποκτήσεις ναι, πάλι δεν υπάρχει λόγος ανησυχίας! Ο Διευθυντής μας δεν σε έχει ξεχάσει!
Από τις 14 Σεπτέμβρη μέχρι και την ημέρα που τελειώνει η περιπέτεια των χαμένων σελιδών (20/9), όλοι οι μάγοι θα μπορούν να συμμετέχουν στα τουρνουά αρένας της Μαγούπολης χωρίς να πληρώσουν τις κορώνες συμμετοχής που απαιτούνται. Δωρεάν επίσης θα είναι και τα παιχνίδια κατάταξης των κατοικιδίων καθόλη την διάρκεια του B.O.X event (20-27/9).
Καλή διασκέδαση!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου