2/10/16

Οι στόχοι της εβδομάδας (16)

Άλλη μια εβδομάδα έφτασε στο τέλος της... 
Η εβδομάδα που μας πέρασε ήταν αρκετά ήρεμη, δεν υπήρξαν απρόοπτα ούτε περίεργες ή προβληματικές καταστάσεις, μόνο αρνητικές σκέψεις. Ναι, καταφέραμε να επιτύχουμε αρκετούς από τους στόχους μας, μπορεί όχι όλους, αλλά αυτό δεν μας παίρνει από κάτω μιας και κάθε μέρα προσπαθούμε να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε σε αυτήν εδώ την σελίδα.
Από την άλλη ως διαχειριστής της σελίδας βλέπω ότι οι αριθμοί προβολών της σελίδας πέφτουν, όσοι χρησιμοποιούν την φόρμα επικοινωνίας κατακρίνουν φρικτά την δουλειά μας χωρίς να έχουν κάποια λογική βάση τα όσα λένε και η αρνητική θέση αρκετών για τα νέα δημοσιευμένα άρθρα της σελίδας με έχουν βάλει σε μεγάλους προβληματισμούς...
Ας γυρίσω όμως πίσω στο θέμα των νέων στόχων της ομάδας, σίγουρα αυτό το θέμα θα ήθελα να το συζητήσουμε αργότερα μιας και η ερώτηση "αξίζει τα μυστικά της μαγείας να υπάρχουν;" φωνάζει προκλητικά!
1) Δημιουργία του δικού μου θέματος "απόψεων".
Έχοντας όλα αυτά στο πίσω μέρος του μυαλού, η δημιουργία αυτού του θέματος ήταν αναπόφευκτη
2) Δημιουργία της πύλης στόχων.
Ναι, καιρός ήταν να μεταφερθούν επιτέλους όλα τα άρθρα στόχων στην σωστή τους θέση!!
3) Νέο τεύχος του Abracadoodle
Περίμενα το μεταφρασμένο κόμικ να εντυπωσίαζε αρκετούς αλλά τελικά δεν... παρόλα αυτά τα σχέδια που είχαμε με τον suram δεν αλλάζουν, το δεύτερο τεύχος θα δημοσιευθεί αυτή την εβδομάδα.
4) Have fun!
Περίεργος να μάθω πόσο θα διασκεδάσουμε τις κρίσιμες αυτές μέρες...
Καλή μας εβδομάδα!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου