11/9/16

Στόχοι της εβδομάδας (13)

Έχει περάσει αρκετός καιρός από την τελευταία φορά που αναρτήθηκε στα μυστικά της μαγείας άρθρο που να σχετίζεται με τους στόχους της ομάδας μας. Από την στιγμή λοιπόν που ολοκλήρωσα την αποστολή μου, ως διαχειριστής της ομάδας θεωρώ απαράδεκτο το γεγονός να μη συντονίσω την ομάδα μου με ένα ολοκληρωμένο "επίσημο" άρθρο και παράλληλα να ενημερώσω εσάς για το τι πρόκειται να δείτε αυτή την εβδομάδα.
Ας ξεκινήσω λοιπόν...
1) Συζήτηση για την επισημοποίηση της σελίδας
Στους μαγικούς κόσμους του wizard101 εκτός από την παρέα και τις μαγικές περιπέτειες υπάρχουν μερικοί κανόνες που θα πρέπει να έχουμε κατά νου.  Συγκεκριμένα, μια σειρά κανόνων αναφέρουν το θέμα της επισημοποίησης μιας σελίδας θαυμαστών. Απ'ότι φαίνεται πληρούμε τις προδιαγραφές, γι'αυτό και αξίζει να γίνει λόγος της επισημοποίησης μας. Δεν θα σας το κρύψω, θα θέλαμε πολύ η σελίδα μας να εγκριθεί από την ΔΟ μιας και θα μας δοθούν περισσότερες αρμοδιότητες, κάτι που θα ευνοήσει την προσπάθεια μας να πάρουμε τα αποτελέσματα που αναλογούν στις προσπάθειες μας.
2) Δημιουργία της δραστηριότητας "Κηπουρική"
Εννοείται δεν μιλάω για κάποιον διαγωνισμό ή κάποια αναβάθμιση στον κόσμο μας. Λέγοντας "Δημιουργία της δραστηριότητας" εννοώ φυσικά για την δημιουργία υπομενού στην καρτέλα των "Activities". Επίσης τα άρθρα με θέμα την κηπουρική που έχουν δημοσιευθεί μέχρι και σήμερα θα αφήσουν την καρτέλα των ανακοινώσεων, λαμβάνοντας τη σωστή τους θέση στο νέο μας υπομενού.
3) Δημιουργία υποθέματος της ομάδας των μυστικών της μαγείας
Αρχικά διαμέσου αυτής της αλλαγής θα στηρίξουμε επίσημα εμάς, τα μέλη της ομάδας των μυστικών της μαγείας. Η ομάδα που κρύβεται πίσω από κάθε δραστηριότητα είναι μια βασική αρχή, απαιτείται λοιπόν να μας δοθεί και εμάς ένα μέρος όπου θα μπορέσουμε να κάνουμε τα "μαγικά" μας χωρίς περιορισμούς. Τέλος είναι ο τέλειος τρόπος να ξεφορτωθούμε τους στόχους της ομάδας μας από τις ανακοινώσεις αλλά και να ανοίξουμε τον δρόμο για την μελλοντική δημιουργία της καρτέλας contact...
4) Have fun
Κάνοντας αυτό που πρέπει να κάνεις χαρούμενος είναι απλός τα πάντα... Γιατί λοιπόν να στερήσουμε την χαρά σε αυτό που κάνουμε; εξάλλου έχω που διατυμπανίζω αυτόν τον στόχο κάθε φορά που μιλώ για στόχους, κρίμα να παραλειφθεί την 13η εβδομάδα, την τυχερή μας αυτή εβδομάδα σωστά;
Καλή εβδομάδα σε όλους,
νεότερα νέα στα νέα της ημέρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου