25/9/16

Στόχοι της εβδομάδας (15)

Μπορεί να φανεί λίγο περίεργο αλλά πραγματικά χαίρομαι για το τέλος της εβδομάδας που μας πέρασε. Μπορεί κάθε εβδομάδα να έχει την δική της χάρη και τα καλά κρυμμένα της μυστικά αλλά ναι, η εβδομάδα που πέρασε ήταν αρκετά προκλητική! Ας πάρουμε λοιπόν τα πράγματα με την σειρά...
Στην εβδομάδα που μας πέρασε ο κύριος μου στόχος ήταν να δημιουργήσω μια καλύτερη επαφή ανάμεσα στην ομάδα και τα μέλη των μυστικών της μαγείας. Αυτό δυστυχώς ή ευτυχώς δεν μπορείς να το καταφέρεις βομβαρδίζοντας την σελίδα μόνο με δικά σου άρθρα. Γράφοντας όμως άρθρα από τις απόψεις των μάγων γύρω σου ή αναρτώντας κάτι προσωπικό όπως μια γιορτινή εικόνα που θα ήθελε κάποιος να μοιράσει με όλους, πως να το κάνουμε... θεωρητικά το μαγικό αυτό μέρος γίνετε φιλικότερο. Πρακτικά δεν άλλαξε κάτι, ένα κύμα αδιαφορίας πέρασε αυτή την εβδομάδα και εννοείται πως ανησυχώ, μιας και φαίνεται πως κάτι δεν κάνω καλά... κάπου κάνω μεγάλα λάθη... Ας αφήσω όμως για αργότερα τις ψυχοφθόρες σκέψεις και ας ψυχοπλακωθώ με περισσότερες "αποτυχίες".
Ο δεύτερος επίσημος στόχος αφορούσε την επισημοποίηση των μυστικών της σελίδας. Η απάντηση της ntalias ήρθε μερικές ώρες μετά από το άρθρο των εβδομαδιαίων στόχων και τα πράγματα δεν πήγαν ακριβώς όπως τα περίμενα. Μετά των απολογισμό για την καθυστέρηση της ακολούθησαν δυο σειρές με το πόρισμα ότι τα μυστικά της μαγείας δεν μπορούν να επισημοποιηθούν μιας και η σελίδα καλύπτει τα ελάχιστα απαιτούμενα. Η επόμενη παράγραφος αιτιολογούσε την απόφαση της ΔΟ δίνοντας έμφαση όχι τόσο στην εικόνα της σελίδας αλλά στον έντονο ανταγωνισμό και την έλλειψη ομαδικού πνεύματος που έχω ως διαχειριστής της σελίδας.
Κάπου εδώ έρχονται τα καλά νέα της εβδομάδας... Καταφέραμε να φέρουμε την κηπουρική στις δραστηριότητες της σελίδας και δώσαμε μια τελική εικόνα στο θέμα της φετινής γιορτής του wizard101.
 Έχοντας κατά νου όλα τα αποτελέσματα των προσπαθειών που έγιναν η αλήθεια είναι πως ήταν λίγο δύσκολο να αποφασίσω τους στόχους της ομάδας μας αυτήν την εβδομάδα...
1) Νέο υπόθεμα στην κηπουρική
Εκτός από τα Τοπ 4 φυτά με τις καλύτερες ανταμοιβές των μέγα σνακ που είχε ολοκληρώσει η Νάταλι πριν δύο εβδομάδες, μου ζήτησε να γράψει ένα καινούργιο άρθρο μιας και της λείψατε όλοι πολύ. Τι λέτε λοιπόν να της δώσουμε λίγο κουράγιο για το FAQ που θα μας γράψει;! (ΠΑΜΕ ΝΑΤΑΛΙ!!!)
2) Νέο άρθρο-έκπληξη
Θα αποφύγω να μπω σε λεπτομέρειες μιας και θα σας χαλάσω την έκπληξη. Αυτήν την εβδομάδα όμως έχουμε σκοπό να σας δείξουμε τα αποτελέσματα της συνεργασίας μας με τον διαχειριστή της σελίδας wizard101 of Greece, τον Άρη ή αλλιώς suram.
3) Η ομάδα των μυστικών της μαγείας
Αυτή την εβδομάδα θα δημιουργηθεί η πύλη της ομάδας μας όπου προβλέπετε στο μέλλον να δημιουργηθούν πολλά υποθέματα για τις απόψεις, τις παρατηρήσεις, τα ενδιαφέροντα μας και πολλά άλλα, μήπως και ανοίξουν οι ορέξεις για λίγη συζήτηση.
4) Have fun
Πραγματικά ελπίζω να περάσουμε καλύτερα αυτή την εβδομάδα, νομίζω όλοι μας το χρειαζόμαστε, σωστά;
Καλή μας εβδομάδα!!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου